Zeil en strandvakantie

Heeft U er wel eens gedacht om een zeilvakantie met een strandvakantie te combineren?'nWeekje lekker luieren aan het strand,en met de Onan de andere Ionische eilanden  ontdekken.Op Zakynthos zijn er talloze mogelijkheden om Uw zeil/strandvakantie geheel naar wens in te vullen.Van eenvoudige,tot 5sterren hotels,appartementen, maar ook villa's met eigen zwembad ver weg van het massa-toerisme.

U boekt een charter voor 2 weken waarvan 1 week met accommodatie en de resterende dagen komt U lekker met ons zeilen langs de andere Ionische eilanden. Vanuit Nederland worden in Zakynthos talloze arrangementen aageboden. Wij kunnen U hier over verder informeren.

Zeilen met het hele gezin

Ook voor kinderen is zo’n vakantie op de Onan een ware belevenis.

Zwemmen,snorkelen,vissen of zelf zo’n grote boot besturen,op de Onan hoef je je geen moment te vervelen.

Door z’n gewicht van 40 ton en lengte van 23 meter is de Onan een zeer stabiel en veilig schip waarop kinderen heel goed uit de voeten kunnen. Wij hebben in de afgelopen jaren kinderen van "zuigeling tot zestien" aan boord gehad, met altijd weer enthousiaste reacties zowel van de ouders als van de Kids.

Ook voor 2 gezinnen biedt de Onan meer dan genoeg ruimte. Voor de kleintjes zelf graag zwemvestjes meenemen.

Zeilvakantie collectief

Varen met de Onan is een fantastische manier om iets bijzonders te ondernemen of te vieren: huwelijksreis, verjaardag, jubileum, vele jaren samen, teambuilding of er "gewoon" tussenuit met het hele gezin of met een groep vrienden.Ook voor 2 families is er op de Onan meer dan genoeg plaats. 

Het schip is bij uitstek geschikt om in overleg met de schipper een voor U passende zeilvakantie samen te stellen. Boekingen met een groep, zeiltocht tot max. 12 personen per keer. Meer info over collectieve vakantie boekingen ...

Zeilvakantie individueel

Met ONANCHARTERS kunt u ook "MEEZEILEN" op de Onan. In Juni en September organiseren wij meezeiltochten voor die mensen die niet zelf het hele schip willen afhuren,maar samen met anderen met ons mee willen varen.(Singlereizen)Speciaal voor Singles organiseren wij singleszeilweken in voor en najaar. 

Meezeilen betekent dat U als alleenstaande of met uw eigen groepje inscheept. Wij begeleiden u op uw zeiltocht. Er wordt een avontuurlijke tocht gezeild waarbij verschillende eilanden, haventjes en baaien de revue passeren. Alleen "het onderweg zijn" is al puur genieten. Meer info over meezeilen, zeiltocht individueel boeken ..