Zeilen en meezeilen in Griekenland met schipper op de Onan

HET SCHIP

Met een lengte van 23 meter is de Onan een van de grotere zeilschepen van de Ionische zee. Het schip biedt u een geheel unieke zeilervaring met een volop comfort en ruimte. Met een maximum van 12 gasten, wordt u een zeer comfortabele zeilvakantie gegarandeerd. 

Bij Single Zeilvakanties houden we een maximum van 8 gasten aan.

Meezeilen in Griekenland.

Ter vergelijking, bij zeilvakantie charter schepen in Griekenland met 10 personen, bedraagt de lengte van een zeiljacht meestal 12 tot 14 meter. Meer info over het zeilschip .

ZAKYNTHOS GRIEKENLAND

Meezeilen in Griekenland.

Zakynthos ligt in de Ionische Zee, 8 zeemijlen ten zuiden van Kefalonia en 15 zeemijlen ten westen van Kyllini (Peloponnesos). De oppervlakte bedraagt 402 km en de kustlijn heeft een lengte van maar liefst 123 km.

 

De Venetianen hebben meer dan 300 jaar over Zakynthos geheerst en de Venetiaanse invloeden zijn nu nog duidelijk waarneembaar. Meer geschiedenis info over het eiland Zakynthos en Griekenland... en algemene Griekse geschiedenis


Welkom bij ONANCHARTERS!

Bij ons boek je een fantastische zeilvakantie op maat. 

De Onan heeft als thuishaven Zakynthos in Griekenland. Het is een ideaal schip voor een zeilvakantie met familie, vrienden of een groep. Of gewoon lekker meezeilen in Griekenland. Speciaal voor singles organiseren wij Singles Zeilvakanties in voor- en najaar.

 

Het eiland Zakynthos ligt in de Ionische zee te midden van tientallen eilanden en eilandjes met talloze kleurrijke haventjes, prachtige baaien en stranden. Hier rondzeilend kun je in een week vele van deze mooie plaatsen, die vaak alleen per boot te bereiken zijn, bezoeken. De meestal noordwesten wind brengt de Onan elke avond weer bij een ander eiland. Zo kom je bijvoorbeeld op Kefalonia, Ithaca en Lefkas maar ook op minder bekende eilandjes als Meganisi, Kastos of Kalamos. De schipper kent het gebied op zijn duimpje, laat de mooiste plekjes zien en wijst de beste taverna's.

Naar gelang je ervaring of wensen kun je meer of minder actief meezeilen. Van voor- tot najaar is het weer in dit gebied ideaal om een prachtige zeiltocht te maken. Veel zon, heerlijke temperaturen en door de vele eilanden is het een beschut vaargebied.